Reusable containers for the food industrie, restaurants & take away

Toen we eenmaal hadden besloten om maaltijdverpakkingen opnieuw te ontwerpen, wisten we dat het niet voldoende zou zijn om het alleen herbruikbaar te maken. Om miljoenen mensen te overtuigen niet langer wegwerpverpakkingen te gebruiken, moesten we met een veel beter alternatief komen. Dat alternatief is ARK Reusables geworden.

Custom-designed

ARK Reusables zijn op maat gemaakt om de maaltijd veilig van jouw keuken naar ieders tafel te krijgen. Zo kan iedereen genieten van jouw heerlijke eten. Ze zijn gemaakt van voedselveilig silicone, en kunnen meerdere keren gereinigd worden. Zelfs in commerciële vaatwassers. Zonder dat de kwaliteit minder wordt of dat ze gaan verkleuren. Ze zijn goed afsluitbaar en door hun stevige constructie hoef jij je geen zorgen te maken over het transport. De verpakkingen zijn er in verschillende formaten. Ze zijn er voor sauzen, maar ook voor hele maaltijden. En alles wat daar tussenin zit.

ARK line

Het ARK assortiment is perfect voor bedrijfskantines, catering, of andere maaltijd diensten, waarbij jij ook het transport moet regelen. Ze zijn ook de oplossing voor traditionele afhaal- of bezorgmaaltijden, voor het geval Ozarka’s Reusables as a Service nog niet beschikbaar is. En uiteraard zijn ze perfect om je eigen lunch of diner in te verpakken. Voor op je werk of als je onderweg bent.